Romanilähtöinen Ensihuoli -verkkokoulutus

4.2.2021


Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu erityisesti Romanifoorumin jäsenjärjestöille ja Romani Mission tukihenkilöille ja vapaaehtoisille. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa toisten auttaminen ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutuksen teemana 17.2.20121 on huolen puheeksi ottaminen. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksiottoon, päihde- ja peliriippuvuuksiin sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattori Harri Jukkala ja järjestöasiantuntija Soile Törrönen. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin.

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksella ke 17.2.2021 klo 17-19.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset 15.2.2021 mennessä.

Ilmoittaudu tästä