Kysely romaniväestön asumisen parantamiseksi

23.8.2017

Vastaa kyselyyn ja vaikuta siihen, millaisia toimenpiteitä romanien asumisen parantamiseksi tehdään. Osallistu samalla elokuvalippujen arvontaan.

Pääset vastaamaan kyselyyn klikkaamalla linkkiä:

https://www.webropolsurveys.com/S/7023AB03D221DF4D.par

Tämä kysely on osa ympäristöministeriön ja ARAn teettämää selvitystä, jossa kartoitetaan romaniväestön asumiseen liittyviä ongelmia asunnon saannissa, vaihdossa ja asumisaikana sekä niiden ratkaisukeinoja. Kyselyyn vastaaminen on tärkeää romanien asumistilanteen parantamiseksi ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Kyselyn tulokset raportoidaan niin, että yksittäisen vastaajan antamia vastauksia ei voida suoraan yksilöidä. Tutkimuksen tekee Referenssi Oy (www.referenssi.net) ja sillä on ympäristöministeriön ja ARAn asettama ohjausryhmä, jossa ovat lisäksi edustettuina keskeiset romanijärjestöt, Romaniasian neuvottelukunta, Sosiaali- ja terveysministeriö, Kuntaliitto ja Yhdenvertaisuusvaltuutettu.

Kyselyyn vastaajien kesken arvomme 10 Finnkinon elokuvalippua. Jos haluat osallistua arvontaan, niin ilmoita kyselyn lopussa yhteystietosi.  

Vastaa kyselyyn 30.9 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää kyselystä, voit ottaa yhteyttä Referenssi Oy:n tutkijaan sähköpostitse: kari.huotari@referenssi.net